با درود به هموطنان عزیز.امیدوارم که توی این وبسایت بتونیم با خدای حقیقی و هدایت کننده همه ی انسانها عیسی مسیح بیشتر آشنا شده و از الطاف الهی بهره لازم رو ببریم.
۱۳۹۲ فروردین ۹, جمعه
با فرار نوکیش مسیحی؛اجرای طرح رهگیری زنان هنگام خروج از عربستان
چندی پیش دولت عربستان سعودی طرحی را پیشنهاد داد که در آن خروج زنان از کشور از طریق پیامک به قیم آنها (پدر، شوهر یا مردی از اقوام که قیم اوست) اطلاع داده می شود. حال گفته می شود که علت اجرای این طرح فرار زنی از این کشور به دلیل مسیحی شدنش بوده است.
به گزارش سرویس ترجمه «محبت نیوز» ، بنیاد برناباس گزارش داد، این سیستم که از تکنولوژی ارسال پیامک بهره می برد، خروج زنان سعودی از این کشور را به سرپرست آنها اطلاع می دهد.
زنان در عربستان سعودی بدون اجازه نامه کتبی از قیم خود حق خروج از کشور را ندارند.
اجرای طرح ردگیری زنان از طریق پیامک انتقاد بسیاری از سعودی ها را برانگیخته و حتی بدریه البشیر، نویسنده سعودی در مطلبی چنین عنوان کرد که اجرای این طرح، "به اسارت گرفتن زنان" است.
رسانه های سعودی گزارش می کنند که این طرح زمانی به اجرا در آمد که یک زن سعودی از اهالی شهر الخبر بخاطر تغییر دین به مسیحیت از کشور فرار کرد.
دو مرد که همکار هستند متهم به کمک کردن به این زن هستند. این خانم پس از فرار از عربستان به لبنان رفت و اکنون در سوئد به سر می برد. کارفرمای این زن سعودی، خانم هنا سرکیس که خود مسیحی است و در تبعید به سر می برد، از سوی مقامات عربستان متهم به سوء استفاده از سمت خود برای اجبار این زن به تغییر دین شده است. همچنین یکی مرد سعودی که از وی نامی آورده نشده است، متهم شده که در فرار این زن از کشور دست داشته است.
قرار بود که این افراد حدود سه ماه پیش دادگاهی شوند اما پرونده آنها به تعویق افتاد.
همچنین گزارش شده است که یکی از مقامات سازمان گذرنامه عربستان در شهر الخبر برای این زن مدارک جعلی سفر تهیه کرده و وی نیز در فرار وی دست داشته است.
در این میان خانواده این زن سعی دارند که وی را به عربستان باز گردانند. آنها از سفارت عربستان در سوئد خواسته اند تا راهی دیپلماتیک برای برگرداندن این نوکیش مسیحی به عربستان بیایند.
بازگشت این زن به کشورش، عربستان سعودی، عواقبی را به همراه خواهد داشت.
تغییر دین در عربستان که کشوری اسلامی است، مجازات اعدام به همراه خواهد داشت. عربستان که سعی در اجرای هرچه کامل تر شریعت اسلامی دارد، زنان را تا جایی محدود می کند که حتی حق بیرون آمدن از خانه بدون یک همراه مرد را ندارند. همچنین آنها حق رانندگی ندارند و مانند اکثر کشور های اسلامی مجبور به رعایت حجاب هستند.
واژگان مسیحی ؛ " عید پاک " جمعه, 09 فروردين 1392
قیام مسیح از مردگان همه ساله در اواخر ماه مارس یا اوایل آوریل، در آغاز بهار جشن گرفته میشود. بد نیست ببینیم در پسِ عنوان و تاریخ این عید که در بین ایرانیان به عید پاک و در دنیای انگلیسیزبان به "ایستر" معروف است، چه سنتی نهفته است.
« محبت نیوز» - روز رستاخیز عیسی مسیح از مردگان یکی از مهمترین اعیاد مسیحیان است. روز یکشنبه برای اولین بار از سوی شورای نیقیه در سال ۳۲۵ میلادی رسمن بهعنوان روز قیام مسیح معرفی شد و بدین ترتیب مسیحیان روز یکشنبه را جایگزین روز شنبه یا "شبات" کردند که مطابق شریعت یهود، روز استراحت مذهبی یهودیان بود.
عنوان "پاک" برخلاف آنچه برخی تصور میکنند، ربطی به "پاکی" و "تمییزی" ندارد، بلکه ترجمه فرانسویِ عید قیام است. واژه فرانسوی "پاک" نیز خود از واژه لاتین "پاسخا" (Paskha) مشتق شده است که ریشهاش همان واژه عبریِ "پسَح"، مهمترین عید یهودیان است. علت این است که مصلوب شدن عیسی مسیح در هفتهای اتفاق افتاد که یهودیان بره پسح یا فصح را به یادبود خروج قوم یهود از اسارت مصر قربانی میکردند. درست همانطور که در شبِ واقعۀ پسح خون بره که بر سر درِ منازل قوم خدا پاشیده شده بود سبب رهایی آنان گردید، در واقعه صلیب و قیام مسیح نیز خونِ بره خدا سبب رهایی و رستگاریِ قوم جدید خدا شد ….
و اما در این مورد که واژه انگلیسیِ Easter از کجا آمده است دو نظر وجود دارد. برخی از محققین آن را برگرفته از لغت Easter میدانند که نامِ الهۀ نور یا بهار در میان اقوام آنگلوساکسون بود. آنگلوساکسونها این الهه را مظهرِ نورِ در حال تزاید میدانستند که نویددهندۀ رسیدن بهار و آغاز سال بود.
به همین دلیل امروزه در آلمان جشنی سنتی بهنام Ester وجود دارد که در آن مردم تخممرغهای قرمز رنگ به نشانۀ تولد دوباره به یکدیگر میدهند.
برخی دیگر معتقدند که عنوان Easter از لغتِ Eostarun در زبان قدیمی آلمان به معنی "فجر" یا "سپیدهدم" آمده است. شبیه همین لغت در زبان آلمان قدیم به معنی "سفید" نیز هست. جالب است که عید قیام از دیرباز روزی "سفید" دانسته میشد چون مسیحیانی که در این روز برای اولین بار غسل تعمید میگرفتند، به مناسبت جشن قیام مسیح جامههایی سفید میپوشیدند ….
مسیحیان معتقد به کتابمقدس، رستاخیز مسیح را آغازگر خلقت تازه میدانند زیرا خدا در پی آن است که همۀ آفرینش خود را از نو احیا کند و از مؤمنان به خود نیز دعوت کرده تا در این پروژۀ نوسازی با او همکاری کنند./ افشین لطیف زاده ، مجله کلمه شماره 53
منابع: www.wikipedia.org - www.newadvent.net
اقدام شگفت انگیز رهبر کاتولیک های جهان در مراسم عید پاک 2013
پاپ فراسیس رهبر جدید کاتولیکهای جهان در مراسم عید پاک سال ۲۰۱۳ با اقدامی تازه پیروان کلیسا را شگفتزده میکند.
پاپ فرانسیس در مراسم نمادین "شام آخر" در یک زندان ایتالیا به شست و شوی پای دوازده زندانی جوان میپردازد.
مراسم اصلی عید پاک مسیحیان در سال ۲۰۱۳ روز جمعه (۹ فروردین/ ۲۹ مارس) آغاز میشود و تا دوشنبه آینده ادامه خواهد داشت.
شستشوی پای ۱۲ زندانی
به گزارش « محبت نیوز» به نقل از خبرگزاری آلمان، مراسم رسمی عید پاک در واتیکان نیز امسال با سالهای گذشته تفاوت خواهد داشت. یکی از سنتهای مرسوم در واتیکان شستن پای دوازده نفر از اعضای کلیسا توسط پاپ در شب جمعهای است که "آدینه نیک" خوانده میشود. گفته میشود که این سنت یادآور فروتنی و تواضعی است که مسیح نسبت به حواریون از خود نشان داد.
این مراسم به یاد شام آخر (عشای ربانی) مسیح برگزار میشود. مطابق روایتها، مسیح در واپسین شب حیات، دوازده نفر از حواریون خود را که از نزدیکترین یاران و معتقدانش بودند شام آخر را با هم سپری کردند.
به روایت کتاب مقدس، انجیل یوحنا، مسیح پس از شام "آب در لگن ریخته شروع به شستن پای شاگردان و خشكانیدن آنها با دستمالی كه بر كمر داشت کرد."
به باور مسیحیان، یکی از حواریون که یهودا نام داشت، مخفیگاه مسیح را شبانه به سربازان رومی لو میدهد که دستگیری، آزار و به صلیب کشیدن مسیح در روز جمعه را در پی دارد.
بنا به گزارشها پاپ فرانسیس قصد دارد برخلاف سنت رایج به جای شستن پای شماری از کشیشان و اعضای کلیسا پای ۱۲ زندانی جوان از ملیتها و اعتقادات مذهبی مختلف را در یکی از زندانای شهر رم بشوید.
- پاپ بندیکت و بدعت شستن پای غیرروحانیان
شبیه به این سنتشکنی به حدود هفت سال پیش و نخستین مراسم عید پاک در دوران رهبر پیشین کاتولیکهای جهان، بندیکت شانزدهم باز میگردد. در مراسم آن سال بندیکت شانزدهم در کلیسای جامع شهر رم، کلیسای سنت جان لاترن به جای شستن پای کشیشان، پای ۱۲ غیرروحانی را شستسشو داد.
واتیکان هدف پاپ از این بدعت را تاکید بر اهمیت جایگاه شهروندان غیرروحانی در کلیسای کاتولیک عنوان کرد. پاپ فرانسیس نخستین مراسم عشای ربانی خود در این جایگاه را در یکی از زندانهای مخصوص جوانان برگزار میکند.
رهبر کاتولیکهای جهان از زمانی که اسقف اعظم کلیسای بوئنسآیرس بود برای برگزاری مراسم آغاز عید پاک به یکی از بیمارستانها، خانههای سالمندان یا زندانهای شهر میرفت.
بر اساس اعتقادات مسیحیان کاتولیک، شستن پا یادآور زدودن گناه انسانها به واسطه رنج مصلوب شدن و رستاخیز مسیح نیز هست.
موسم عید "پسح" همزمان با عید "پاک" مسیحیان جمعه, 09 فروردين 1392
افزون بر یهودیان که اکنون آیین های ویژه عید "پسح" را برگزار می کنند. مسیحیان نیز در سراسر جهان مراسم عید پاک را برگزار کردند.
به گزارش « محبت نیوز» به نقل از رادیو اسرائیل، در سومین روز از عید "پسح" (عید فطیر) بنا بر سنت همه ساله، روز پنجشنبه 17 ماه «نیسان»، صدها تن از کاهنان یهود در پای دیوار "ندبه" ("کتل همعراوی") گرد آمدند و ده ها هزار تن شهروندان داخلی و خارجی را که به آنجا آمده بودند، برکت دادند.
همزمان، ارسال شادباش های سران کشورهای جهان به مقامات اسرائیلی به مناسبت عید "پسح" ادامه دارد.
گفتنی است، افزون بر یهودیان که اکنون آیین های ویژه عید "پسح" را برگزار می کنند، از روز 28 ماه مارس، مسیحیان نیز در سراسر جهان مراسم عید "پاک" را برگزار کردند.
نیایش روحانیون ویژه یهودی در وسط عید پسح پنجشنبه در پای دیوار ندبه
۱۳۹۲ فروردین ۸, پنجشنبه
GOOD FRIDAY..
سپس نان را برداشت و خدا را شکر نمود و آن را پاره کرد و به ایشان داد و گفت: این بدن من است که در راه شما فدا می شود . این را به یاد من بجا آرید.. به همین ترتیب پس از شام پیاله ای دیگر به ایشان داد و گفت : این پیاله نشان دهنده پیمان تازه خداست که با خون من مهر می شود خونی که برای نجات شما ریخته می شود... لوقا 22:19/20
یوحنا 1:18
کسی هرگز خدا را ندیده است" اما عیسی فرزند یگانه خدا او را دیده است زیرا همواره همراه پدر خود خدا می باشد. او هر آنچه را که ما باید درباره خدا بدانیم به ما گفته است...یوحنا 1:18
۱۳۹۲ فروردین ۷, چهارشنبه
عید پسح؛ یادآور آزادی و رهایی از بردگی
عید بزرگ «پسح»، که در نیمه ماه نیسان در تقویم عبری، آغاز و به مدت یک هفته یا هشت روز ادامه دارد، عید آزادی و بهار نیز نامگذاری شده است، چرا که در نخستین هفته های بهار آغاز می شود و همزمان، یادگار خروج بنی اسرائیل از سرزمین مصر و رهائی آنان از قید بردگی فرعونیان است .
« محبت نیوز » -- عید بزرگ «پسح»، یادگار خروج بنی اسرائیل از سرزمین مصر و رهائی آنان از قید بردگی فرعونیان است که مدت چهارصد سال بر آنها ستم روا داشتند و حقوق و آزادیهای انسانی را از آنان سلب کرده بودند.
پسح یكی از اعیاد سه گانه یهودیان است كه به نام موسی- مُزین شده و یادآور رسالت او از سوی خداوند برای آزادی بنی اسرائیل و نماد آزادی تمامی انسانها از بردگی است.
- پیشینه تاریخی
قیام موسی به فرمان خداوند، افزون بر رهایی بنی اسرائیل از بندگی فرعون، نشانه پیروزی عدالت خواهی بر بیدادگری و حق بر باطل اسـت.
در تورات، کتاب مقدس یهودیان آمده است که "چون در سرزمین اسرائیل خشکسالی رخ داد، یعقوب و فرزندانش رهسپار سرزمین مصر گردیدند که در آنجا وفور نعمت بود و مدت چهار صد سال در آنجا زیستند".
فراعنه نخستین مصر که در سالهای نخستین ورود بنی اسرائیل (و دوران صدارت عظمای یوسف در دربار مصر) با آنان خوشرفتاری می کردند، جانشینان آنان یوسف و خدمات او را از یاد ببردند و به تدریج زندگی را بر بنی اسرائیل تلخ کردند و آنان را به بیگاری گرفتند.
موسی از این ستمکاری به خشم آمد و از فرعون خواست به ملت او اجازه دهد به سرزمین پدری بازگردد و آزادی خود را بازیابد. ولی فرعون این خواسته را رد کرد و پس از ده مصیبتی که به توصیف تورات بر او و اهالی سرزمینش وارد آمد، موسی قوم خود را از مصر رهانید و دریای سرخ شکافته شد و بنی اسرائیل از میان آب گذشتند و مدت 40 سال در بیابان سینا راه پیمودند و بالاخره به سرزمین پدری خویش سرزمین اسرائیل وارد شدند. ولی موسی بخت دیدن آن سرزمین را نداشت و درگذشت.
قیام موسی و خارج نمودن یهودیان از مصر و رها نمودن آنها از یوغ، سرآغاز رهایی انسان از فرومایگی بوده و یكی از درخشانترین برگهای تاریخ یهود و بشر به شمار می آید و در تمام كتب مذهبی و اشعار شاعران بزرگ جهان، موسی، قهرمان عدالت خواهی، فروتنی و شجاعت می باشد و پسح نیز، یادآور طلوع خورشید حق طلبی و عدالت پروری است.
بنا به دستور خداوند، این واقعه عظیم، هر سال در همان ایام طی مراسمی مقدس باید یادآوری شود و یهودیان موظف به رعایت و اجرای احكام خاص این عید هستند.
- مفهوم شناسی «پسح»
مفهوم بزرگ عید پسح، تاکید بر ارزش آزادی برای انسانهاست. یهودیان در شب عید داستان خروج از سرزمین بردگی مصر را بازگو می کنند و پروردگار را سپاس می گویند که آزادی را به آنان باز گرداند.
در نیایش عید (הגדה – هگادا) آمده است که یهودیان باید داستان خروج از مصر و بازیافتن آزادی را همیشه به یاد داشته باشند و آن را به فرزندان و نوادگان خویش نیز بیاموزند – زیرا انسان آزاد زاده شده و آزاد باید زیست کند.
- مراسم عید
این عید با مراسمی پرشکوه و نیایشها و آوازهای دلنشینی همراه است و خوراکیهای ویژه دارد و یکی از سه عید بزرگ یهودیان به شمار می آید.
در تورات آمده است که یهودیان باید این واقعه را جشن بگیرند و در ظرف یک هفته از خوردن نان معمولی خودداری ورزند و نان فطیر بخورند، زیرا سپیده دم روزی که آنان به رهبری موسی خاک مصر را ترک می گفتند و به سوی آزادی گام بر می داشتند، فرصت آن را نداشتند که خمیر سرشته شود.
نان فطیر که در هفت روز عید زینت بخش سفره یهودیان است، از خمیر بدون مایه پخته شده است.
نان فطیر (מצה - مصا) از آرد گندم و جو و ذرت و دیگر غلات تهیه می شود و پیش از آن که خمیر ور آید باید در تنور قرار گیرد (از هنگام آماده کردن خمیر تا قرار دادن آن در تنور نباید بیش از 18 دقیقه بگذرد.)
روز نخست و روز پایانی عید پسح مقدس است و یهودیان کارهای روزانه را کنار می گذارند و به نیایش و استراحت و شادی می پردازند .
یهودیان پیش از فرا رسیدن عید خانه های خود را کاملن نظافت می کنند و برای سفره عید ظرفهای نو می خرند و ظرفهای موجود را نیز در آب جوش فرو می برند تا هر اثری از مواد ترشیده (חמץ – حامص) از آن زدوده شود.
برای آن که در خانه های یهودی در هفت روز عید اثری از حامص نباشد، یهودیان به طور نمادین همه آن چه را که در خانه وجود دارد به نام یک فرد غیر یهودی منتقل می سازند و در پایان عید این معامله نمادین را باطل اعلام کرده و اثاث خویش را دوباره به نام خود باز می گردانند.
مراسم شب عید پسح، همانند دیگر اعیاد اسرائیل بسیار زیباست و با سرور و شکوه ویژه برگزار می شود. همه افراد خانواده دور سفره می نشینند و همگان (و به ویژه نوباوگان و نوجوانان) هر یک به نوبت بخشی از داستان خروج از مصر (هگادا) را می خواند و پدر خانواده درباره اهمیت پسح و آزادی برای فرزندان خویش سخن می گوید.
در جریان مراسم عید چهار جام شراب نوشیده می شود تا همگان سرخوش و زنده دل باشند. ولی کودکان آب انگور می نوشند.
شام شب عید مفصل تر و لذیذتر از دیگر روزهای هفته و ایام سال است و پس از صرف شام، همگان به خواندن سرودهای ویژه عید می پردازند و آرزو می کنند که به سرزمین پدری (اسرائیل) باز گردند و آزادی خویش را باز یابند.
- عید پسح در اسرائیل
برای بسیاری از اسرائیلیان، عید پسح فرصت بسیار مناسبی برای گردشگری و سفر به خارج از کشور و یا استراحت در خانه می باشد.
پسح که تا حد زیادی نوروز ایرانیان را به یاد می آورد، در هفته های نخستین بهار فرا می رسد و بسیاری از ادارات و شرکت های بازرگانی در اسرائیل در هفت روز عید به کارمندان خود مرخصی می دهند که بتوانند از این جشن باستانی بیشترین لذت را ببرند.
یهودیان سه عید عمده دارند که عید دوم آن ها "شاووعوت" (یا عید نوبرینه ها) در اوائل تابستان و عید سوم "سوکوت" (یا عید سایبان ها) در اوائل پائیز جشن گرفته می شود. ولی هوای بهاری در عید پسح بهترین موقعیت را به منظور سفر و گردشگری برای مردم اسرائیل به وجود می آورد و مدارس نیز حدود ده روز تعطیل است و خانواده ها می توانند به سفر بروند.
بسیاری از خانواده های اسرائیلی مراسم عید پسح را در چارچوب خانوادگی و به طور دسته جمعی برگزار می کنند. معمولن یک خانواده میهماندار شمار زیادی از بستگان و حتی دوستان و آشنایان می شود و مجلس بسیار گرمی برپا می گردد که کودکان نیز در آن شرکت فعال دارند.
ولی بعضی از خانواده ها نیز ترجیح می دهند شب عید را همراه با آئین های ویژه و ترانه ها و سرودهای شاد آن در تالار مجلل هتل های کشور بگذرانند.
همه ساله حدود صد هزار نفر اسرائیلی رهسپار خارج شده تا هفته تعطیلات عید را در نقاط گردشگری کشورهائی چون ترکیه، فرانسه، بریتانیا، ایالات متحده و یا خاور دور بگذرانند.
هفته عید پسح فرصت مناسبی برای فعالیت های فرهنگی و ورزشی و اجتماعی و تفریحی نیز می باشد و ده ها برنامه در این زمینه ها از جانب شهرداری ها و یا نهادهای دولتی یا ملی ترتیب داده شده و در نقاط گردشگری، راهنمایان ویژه آماده اند که مردم را هدایت کنند و پیشینه اماکن و ویژگی آن ها را برای گردشگران توضیح دهند.
از آن جا که در شب عید رسم است که هیچ یهودی تنها نماند، خانواده ها دعوت از افراد تنها را وظیفه خود می دانند. / برگرفته از وزارت امورخارجه اسرائیل
جهان در انتظار سیاست های پاپ جدید در قبال نزدیکی مسیحیت و یهودیت
پاپ بندیکت شانزدهم رهبر سابق کاتولیک های جهان با سیاست های خود موجب نزدیکی ادیانمسیحیت و یهودیت شده بود و اکنون همه منتظر سیاست های پاپ جدید در این باره هستند.
به گزارش « محبت نیوز» واحد مرکزی خبر به نقل ازشبکه خبر فرانس 24، در گزارشی از سرزمین مقدس افزود، این سرزمین همواره مورد مناقشه ادیان مختلف بوده است و به احتمال زیاد پاپ جدید نیز توجه خاصی به این منطقه خواهد کرد.
بندیکت شانزدهم در سال 2009 به فلسطین سفر کرد و توجه خاصی به جایگاه قانونی بیت المقدس نشان داده بود.
واتیکان تلاش می کند تا این شهر را که برای مسیحیان ، یهودیان و مسلمانان مقدس است تحت قیمومیت بین المللی قرار گیرد و به همه انسان ها تعلق داشته باشد.
همچنین واتیکان در تازه ترین اظهار نظر اعلام کرده است از تشکیل کشور مستقل فلسطینی و اسرائیل حمایت می کند اما این در حالی است که فرایند صلح بین اسرائیل و فلسطینیان از دو سال پیش در بن بست کامل قرار گرفته است.
پاپ بندیکت شانزدهم در کتابی که در سال 2011 منتشر کرد، مسئولیت یهودیان را در مصلوب کردن مسیح کم رنگ جلوه داد و مسئولیت آن را به اشرافیت معابد نسبت داد.
بندیکت شانردهم در دورانی که به عنوان رهبر کاتولیک های جهان مطرح بود، تلاش های زیادی برای نزدیکی میان مسیحیت و یهودیت انجام داد که به موفقیت هایی نیز در این زمینه دست یافت.
اما در کشورهای اسلامی مهم ترین پرسشی که در ذهن بسیاری از مسلمانان مطرح شده این است که پاپ جدید چه روابطی با اسلام برقرار خواهد کرد.
پاپ سابق تنش ها را بین مسیحیان و مسلمانان بالا برده بود و توصیف وی از " محمد" پیامبر مسلمانان در سال 2006 انتقادهای زیادی برانگیخته بود .
واکنش مردم ترکیه به انتخاب پاپ جدید متفاوت است و بسیاری امیدوارند پاپ جدید تنشی به بار نیاورد.
بسیاری از مسلمانان امیدوارند که پاپ فرانسیس اول سخنان بندیکت شانزدهم را در باره " محمد" تکرار نکند.
زندان ، شکنجه و تهدید مسیحیان نشانهی شکست جمهوری اسلامی دوشنبه, 05 فروردين 1392
یک انسان حق دارد اندیشههای نسلهای گذشته را حفظ کند و بر اساس همان باورها زندگی کند و یا "حق تغییر و انتخاب" دارد.
این مطلب به انتخاب سر دبیر از میان وبلاگها و یا از طریق كاربران "محبت نیوز" ارسال شده است و دیدگاههای انعكاس یافته در این یادداشت نظرات شخصی نویسنده آن می باشد، اگر نقد و نظری بر این نوشته دارید می توانید برای ما ارسال نمائید.
صادق . فیضی دولت آبادی/ متن دریافتی
« محبت نیوز» -- مسالهی ارتباط فرد با خدا و خود درونی او یک مسالهی کاملن شخصی است و در هر جامعهای نه تنها در ایران اسلام زده بلکه در تمام اروپا و امریکا هم صدق میکند. یک انسان حق دارد اندیشههای نسلهای گذشته را حفظ کند و بر اساس همان باورها زندگی کند و یا حق تغییر و انتخاب دارد. ما میتوانیم مسلمان بمانیم، یا به یک کمونیست تبدیل شویم و یا با تغییر اسلام به مسیحیت یا زرتشت روی بیاوریم.
اما آنچه جای تعجب است در بیشتر کشورهای اسلامی مانند جمهوری اسلامی ایران هر گونه تغییری محکوم به زندان، شکنجه و اعدام است. شاید یکی از دلایل اعدامهای پیاپی بهاییان، و زندانی کردن مسیحیان و دیگر اقلیتهای مذهبی این است که هستهی مرکزی نظام ( علی اکبر خامنهای و پسر ارشد وی مجتبی خامنهای ) بقای نظام و کرسی قدرت خود را در اسلام و ایران اسلام زده میبیند.
بدون شک رهبری که سی سال بر کرسی قدرت نشسته است تمایلی به تغییر ندارد. به همین جهت هر گونه تغییر باورها و عقاید را به گونهای دشمنی با نظام دیکتاتوری خود میبیند. پس اگر مساله را بسیار گستردهتر ببینیم، مسالهی مسیحیت و اعدام اقلیتهای مذهبی به خاطر باور شدید خامنهای و مقامات ارشد نظام اسلامی ایران به ایین اسلام نیست، بلکه خامنهای از این مساله میهراسد که همراه با هجوم باورهای مسیحیت افکار دیگری هم مخالف اسلام وارد ایران شود و اسلام یک دست در ایران متلاشی شود.
تو گویی این رهبر فاشیست ونمایندهی ارشد خدا بقای خود را در این میبیند که این جمعیت 75 میلیونی به صورت یکدست مسلمان باشند تا سیستم اسلامی ایران همیشه پا بر جا بماند.
به بیان سادهتر هرجامعه ای که کلمهی (تغییر ) را در خود هضم نکند وبه آسانی ایدههای جدید را سرکوب کند در راس آن نظام رهبرانی مانند خامنهای ،معمر قذافی،صدام حسین و بشارالاسد قرا دارند و به جای آن که خود را تغییر دهند تلاش میکنند 75 میلیون را سرکوب کنند به شرط آن که از مصالح سیاسی و اقتصادی خود دور نشوند و در این شرایط است که باید ملتهای روشنفکر قلمهای خود را مسلح کنند و برای کلمهی بنیادی و اساسی (تغییر) هزینه پرداخت کنند و به آزادی واقعی دست یابند .
حذف نوکيشان مسيحی از «خانواده ايرانی»
نظام جمهوری اسلامی به طور معمول در زبان ديپلماتيک و يا بيانيه ها و واکنش ها اظهار نظرها، اين طور می گويد که اقليت های به رسميت شناخته شده مذهبی ايران، بخشی از «خانواده ايرانيان» هستند. اما حرکت های عملی حاکميت چيز ديگری نشان می دهد.
« محبت نیوز» -- رادیو اروپای آزاد رادیو فردا در بخشی از گزارش خود بقلم وحید وحدت حق در خصوص وضعیت مسیحیان به ویژه نوکیشان مسیحی می نویسد؛ مسيحيان ايران را می شود به دو بخش تقسيم کرد. مسيحيان قومی مانند ارمنی ها و آشوری ها و ايرانی هايی که در چند دهه گذشته به مسيحيت گرويدند و به نام نوکيشان مسيحی شهرت دارند. هر دو گروه هم به اشکال مختلفی در نظام جمهوری اسلامی ايران، شاهد فشار و سختگيری هستند.
نظام جمهوری اسلامی به طور معمول در زبان ديپلماتيک و يا بيانيه ها و واکنش ها اظهار نظرها، اين طور می گويد که اقليت های به رسميت شناخته شده مذهبی ايران، بخشی از «خانواده ايرانيان» هستند. گزارش ها و آمارها و حرکت های عملی حاکميت اما چيز ديگری نشان می دهد. اين گزارش ها گويای يک واقعيت است که در نظام جمهوری اسلامی ايران، يک شهروند مسلمان دارای حقوق بيشتری نسبت به يک غير مسلمان است.
amen..
در پاسخ به عزیزانی که گاه گاه دچار شک و تردید می شوند و موضوع بشارت دادن ایمانداران به سایر افراد را جدی تلقی نمی کنند باید گفت که کلام خدا تعلیم داده است که "عیسی مسیح" پس از زنده شدن از مردگان در لحظه پرشکوه وقتی خود را به رسولان خود ظاهر کرد به ایشان رسالتی بزرگ محول کرد و فرمود :"تمام قدرت در آسمان و برروی زمین به من داده شده است. پس بروید و همه امت هارا شاگرد من سازید و آنها را بنام پدر پسر و روح القدس تعمید دهید که همه چیزهایی راکه به شما گفته ام انجام دهند و بدانید که من هروزه تا انقضای عالم با شما هستم ( انجیل متی 18:28-20)" این رسالتی بود که خداوند "عیسی" به جمع رسولان و ایمانداران خود داد.
۱۳۹۲ فروردین ۳, شنبه
تفسیر کاربردی یعقوب باب ۱
- تفسیر کاربردی یعقوب باب ۱
- شنیدن و عمل کردن (۱: ۱۹-۲۷)
- ۱۹ ما باید همیشه آماده شنیدن صدای خدا، پذیرفتن کلام او، و گوش دادن به نصیحتهای برادران و خواهران روحانی خود باشیم. شخصی که دائما سخن می گوید و کمتر حاضر به شنیدن صحبتهای دیگران است، فردی مغرور و تعلیم ناپذیر می باشد. او اهمیتی به صحبتهای دیگران نمی دهد.
- ما باید در گفتن آهسته باشیم. یعنی اینکه پیش از باز نمودن دهان خویش، فکر کنیم و از خدا حکمت طلب نماییم. پیش از آنکه سخنی از دهان ما خارج شود، باید از خود بپرسیم: "آیا سخنانی که از دهان من خارج می شوند حقیقت دارند؟ آیا در روح محبت گفته می شوند؟ اگر پاسخ به این سوالات مثبت بود، سپس دهان خود را به سخن باز کنیم و اگر پاسخ ما به آن سوالات منفی است، بهتر است سکوت کنیم.
- ما نه تنها باید در سخن گفتن آهسته باشیم بلکه لازم است که در خشم سُست باشیم. خشمگین شدن به خودی خود گناه محسوب نمی شود (افسسیان ۴: ۲۶). به عنوان مثال، خوبست که در برابر بدیها و بی عدالتیها عصبانی شد (مرقس ۱۱: ۱۵-۱۷ را مشاهده کنید). ولی عصبانیت غیر قابل کنترل و منفجر شدن، گناه است. ما نبایستی به آسانی خشمگین و عصبانی شویم. پیش از آنکه به خشم مهلت دهیم، لازم است از خود سوال کنیم که آیا از امری شریر و شیطانی عصبانی هستیم و یا اینکه خشم ما ریشۀ انسانی دارد؟ آیا عصبانیت ما به این خاطر است که غرور ما جریحه دار شده است؟ عصبانیت ما باید هم جهت با خشم و غضب خداوند باشد. ما باید از چیزی ناراحت بشویم که خدا را به خشم می آورد. در این راستا باید به یاد داشته باشیم که انتقام از آن خداوند است. لازم است که نسبت به گناه خشم بگیریم، ولی هرگز نباید خشم خود را به سوی فرد گناهکار متوجه کنیم.
- ۲۰ خشم انسانی هرگز عدالت به همراه ندارد. زیرا که انسانها نسبت به یکدیگر عصبانی می شوند. ریشۀ خشم انسانی، خود خواهی و غرور است. هر زمان که حس کنیم که امنیتمان دچار خطر شده است، زمانی که ارزش و آبروی ما در معرض صدمه قرارگیرد، زمانی که غرور ما جریحه دار شود، عصبانی می شویم. به همین دلیل است که می گوید، خشم انسان عدالت خدا به عمل نمی آورد.
اشتراک در:
پستها (Atom)